skrypon | Дата: Середа, 23.03.2016, 16:41 | Сообщение # 1 |
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
| Хочу поділитися експерементом. Батько тримає свиней - тому є змога їсти домашнє мясо. Але часом докуповую на ринку. Дуже полюбляю наступне блюдо: http://recepts.in.ua/myasna-knyzhka/ . При цьому якщо готую з домашнього мяса - то все получається ок. А якщо готую з "базарного" - то виділяється незрозуміла біла вода, в процесі приготування. Батько стверджує що це россол, яким накачюють мясо, щоб зробити його важчим. Якось так....
Повідомлення відредагував skrypon - Середа, 23.03.2016, 16:41 |
|
| |